Опівночі закінчилася заборона на в'їзд до України іноземців: чи відкриють кордони
Опівночі закінчилася заборона на в'їзд до України іноземців: чи відкриють кордони

Опівночі закінчилася заборона на в'їзд до України іноземців: чи відкриють кордони

Опівночі сплив час дії заборони на в'їзд до України громадянам інших країн. Її поки що не скасували, але й не продовжили.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Утім, є інформація, що відповідне рішення уряд планує ухвалити, і відзавтра зміняться правила для в'їзду іноземців до України. В'їжджатимуть вони на таких самих умовах, що й українці, які повертаються з-за кордону. Якщо заїжджатимуть з країни "червоної зони",  то муситимуть піти на самоізоляцію або надати негативний ПЛР-тест.

Відео Чи відкриті кордони: заборону на в'їзд до України іноземцям не скасували, але й не продовжили

Опівночі сплив час дії заборони на в'їзд до України громадянам інших країн. Її поки що не скасували, але й не продовжили. Однак є інформація, що відповідне рішення уряд планує ухвалити, і вже від завтра зміняться правила для в'їзду іноземців в Україну. В'їжджатимуть вони на таких самих умовах, що й українці, які повертаються з-за кордону. Якщо заїжджатимуть з країни "червоної зони",  то муситимуть піти на самоізоляцію або надати негативний ПЛР-тест. Заборону на в'їзд запровадили наприкінці серпня лише на місяць. Перетнути кордон могли тільки ті, хто мав в Україні близьких родичів, навчався або працював.

Чи відкриті кордони: заборону на в'їзд до України іноземцям не скасували, але й не продовжили

Як повідомлялося, наприкінці серпня Кабінет міністрів вирішив закрити кордони для іноземців рівно місяць — до  28 вересня. Перетнути кордон могли тільки ті, хто мав в Україні близьких родичів, навчався або працював, проходив військову службу, які мають посвідку на постійне та тимчасове проживання в Україні, дипломати та консули. 

Джерело матеріала
loader
loader