Бойовики два рази порушили режим припинення вогню - ООС
Бойовики два рази порушили режим припинення вогню - ООС

Бойовики два рази порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж минулої доби, 1 жовтня, окупанти двічі порушили режим припинення вогню в смугах відповідальності українських підрозділів.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

З автоматичного станкового гранатомета ворог відкрив вогонь поблизу Станиці Луганської, а з підствольного гранатомета – неподалік Оріхового. Унаслідок ворожих пострілів бойових втрат і поранень серед українських захисників не було, розповіли у зведенні.

"Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю", - наголосили у штабі.

Крім того, у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, вчора військовослужбовці та рятувальники ліквідували пожежі у районі населених пунктів Підлісне, Половинкине, Сєвєродонецьк, Золоте, Хутір Вільний, Попасна та Троїцьке.

Окрім того, пожежі локалізовано неподалік Кряківки, Трьохізбенки, Новоолександрівки, Артема, Болотеного та Станиці Луганської. Триває локалізація осередків загорянь поблизу Старобільська та Старого Айдару.

Як повідомлялося, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СММ) зафіксувала на окупованій частині Донбасу 5 танків та 21 реактивну систему залпового вогню типу БМ-21 "Град", які були розміщені бойовиками з порушенням ліній відведення. крім цього, моніторингова місія ОБСЄ 20 вересня у двох постійних місцях зберігання важкого озброєння на окупованій території Луганської області виявила відсутність озброєння.

Відео Бойовики запалили Луганську область одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту

Війна вогнем. У районі Золотого та Хутора Вільного російські окупанти зі стрілецької зброї та гранатометів атакували розташування українських захисників. І то були не просто обстріли й розстріл перемир'я, а навмисна спецоперація, після якої передова на ділянці спалахнула. Саме так твердять українські воїни - майже одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту російські загарбники напередодні запалили Луганську область. Із передової в районі Золотого – у сюжеті. Більше про війну на Сході України

Бойовики запалили Луганську область одночасно вздовж усієї передової на північній ділянці фронту

 

Джерело матеріала
loader
loader