У дворі Вищого антикорупційного суду стався вибух
У дворі Вищого антикорупційного суду стався вибух

У дворі Вищого антикорупційного суду стався вибух

У ніч проти 1 жовтня у внутрішньому дворі Вищого антикорупційного суду в Києві стався вибух: пошкоджено фасад будівлі.

Про це повідомили на офіційному сайті ВАКС.

За попередньою інформацією, біля будівлі суду міг спрацювати невідомий вибуховий пристрій. "ВАКС розцінює подію як втручання у діяльність органу в небезпечний для життя та здоров'я людей спосіб, спрямованого на перешкоджання виконання службових обов'язків суддями", - йдеться у повідомленні. 

Попри інцидент, ВАКС продовжує працювати у штатному режимі. 

Зазначається, що орган звернувся до Вищої ради правосуддя та до генерального прокурора з проханням про вжиття заходів реагування. Поліція вирішує питання щодо порушення справи та початку розслідування інциденту.

Як повідомлялося, у Рівному невідомий кинув гранату у мікроавтобус, що був припаркований у дворі багатоповерхівок. Жертв і постраждалих немає.

Відео У Рівненській області з пострілами і гранатами ловили нелегальних бурштинокопачів

Вибухи, постріли та димова завіса - так у Рівненській області ловили нелегальних бурштинокопачів. Спецоперацію СБУ провелА в районі сіл Будимля та Старе село - там накрили півтора десятка копачів. У них вилучили мотопомпи, а ще два десятки кілограмів сонячного каменю. У самих селах спецпризначенцям були не раді. Аби завадити затриманню, місцеві жителі навіть хотіли перекрити дорогу. Силовикам довелося застосували світлошумові гранати. Щоб селяни розблокували шлях, бійці стріляли у повітря.  

У Рівненській області з пострілами і гранатами ловили нелегальних бурштинокопачів
Джерело матеріала
loader
loader