Поблизу Рівного п'яний водій збив чотирьох пішоходів: є жертви
Поблизу Рівного п'яний водій збив чотирьох пішоходів: є жертви

Поблизу Рівного п'яний водій збив чотирьох пішоходів: є жертви

В місті Костополі Рівненської області п'яний водій в'їхав у групу людей, двох юнаків лікарі намагаються врятувати, одного вже виписали, проте 30-річний місцевий мешканець загинув на місці.

Про це повідомляють в місцевій поліції.

Після ДТПдо реанімації із важкими травмами привезли 24-річного юнака - у нього мозкова травма, зламані рука і нога, пошкоджені внутрішні органи. У 21-річного костопольчаніна перелом кінцівки, удари і садна. Ще одного 28-річного перехожого після надання першої допомоги лікарі відпустили додому.

Тим часом поліція перевірила водія на вміст алкоголю - прилад показав 1,37 проміле. 32-річний водій затриманий, а його Volkswagen Golf буде на час слідства стояти на спецмайданчику.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську сталась аварію за участі 5 машин.Винуватець ДТП 43-річний водій, що був напідпитку, від свідчень на місці  відмовився. Проте свідки запевняють: те, що чоловік вживав алкоголь було видно неозброєним оком. Авто винуватця трощі спершу врізалось в машину, що їхала попереду. Від удару, авто стало некерованим і зіткнулося із наступним транспортом. Сталася "ланцюгова реакція", в яку загалом потрапили 5 машин. Поліція склала на чоловіка адміністративні протоколи, зокрема за кермування у нетверезому стані. 

Джерело матеріала
loader
loader