У Києві невідомий зарізав 35-річну адміністраторку продуктового магазину
У Києві невідомий зарізав 35-річну адміністраторку продуктового магазину

У Києві невідомий зарізав 35-річну адміністраторку продуктового магазину

У Солом'янському районі Києва невідомий чоловік зайшов до продуктового магазину та почав завдавати ножові поранення адміністраторці. Від отриманих тілесних ушкоджень 35-річна жінка померла на місці події.

Про це поліція Києва повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"35-річну жінку із множинними ножовими пораненнями виявили у складському приміщенні закладу. У рамках відкритого кримінального провадження тривають пошуки особи, причетної до скоєння даного злочину", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ввечері 2 жовтня до чергової частини Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у складському приміщенні продуктового магазину на проспекті Відрадному він виявив жінку із ножовими пораненнями. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, кінологи та лікарі для встановлення усіх обставин.

"У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські з'ясували, що до приміщення магазину, у якому перебувала адміністратор даного закладу, зайшов невідомий чоловік та згодом почав завдавати жінці ножові поранення. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події", - повідомили у поліції.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення та затримання особи, причетної до вчинення даного злочину.

Нагадаємо, 28 вересня у Дніпропетровській області у місті Кам'янське святкування дня народження закінчилося сваркою. Під час неї ножові поранення отримала дитина. 

Відео Харакірі у суді: чоловік зарізав себе просто під час засідання

У Запорізькій області чоловік зарізав себе просто під час судового засідання. Бо не зміг переконати дружину пробачити йому. Знаряддя вбивства до суду проніс безперешкодно. Чому трагедії не змогла запобігти судова охорона – у прямому включенні.

Харакірі у суді: чоловік зарізав себе просто під час засідання
Джерело матеріала
loader
loader