Twitter видалятиме дописи, в яких Трампу бажатимуть смерті від коронавірусу
Twitter видалятиме дописи, в яких Трампу бажатимуть смерті від коронавірусу

Twitter видалятиме дописи, в яких Трампу бажатимуть смерті від коронавірусу

Соціальна мережа Twitter видалятиме дописи, в яких користувачі бажатимуть президенту СШАДональду Трампусмерті від коронавірусу, який той нещодавно підхопив. 

Про це пише Vice. 

"Твіти, в яких бажають смерті, серйозних тілесних ушкоджень або смертельної хвороби комусь, суперечать нашим правилам... Їх доведеться видалити", - пояснюють в пресслужбі компанії та додають, що облікові записи таких користувачів можуть бути переведені в режим "лише для читання". 

Водночас у Twitter зазначили, що не вживатимуть заходів примусового контролю за кожним твітом: "Ми надаємо пріоритет видаленню вмісту, коли він чітко закликає до дії, яка потенційно може завдати реальної шкоди". 

Нагадаємо:

  • 2 жовтня президент США Дональд Трамп і його дружина Меланіязаразилися коронавірусом.
  • За рекомендацією лікарів, впродовж "кількох наступних днів" американський президент перебуватиме у Національному військовому медцентрі ім. Волтера Ріда.
  • Трампу зробили ін'єкцію експериментального препаратукомпанії Regeneron, який нині перебуває на стадії клінічних досліджень. 
  • Попри офіційні заяви лікаря президента США Шон Конлі про хороший стан пацієнта, джерело, яке ознайомлене зі станом здоров'я Трампа заявило, що насправді ситуація протилежна

    Відео Трамп у твіттері повідомив, що заразився коронавірусом

    У президента Сполучених Штатів Дональда Трампа та його дружини Меланії  виявили коронавірус. Про це він повідомив країну через твіттер. Додатково тестуватися Трампу довелося через помічницю, в якої симптоми з'явилися напередодні. Що відомо про самопочуття президента, і чи не встиг він заразити опонента Джо Байдена, з яким стояв на одній сцені у вівторок увечері – дивіться далі в ТСН.  

    Трамп у твіттері повідомив, що заразився коронавірусом
Джерело матеріала
loader
loader