Прикордонники стріляли в авто контрабандистів: водій намагався наїхати на військовослужбовців
Прикордонники стріляли в авто контрабандистів: водій намагався наїхати на військовослужбовців

Прикордонники стріляли в авто контрабандистів: водій намагався наїхати на військовослужбовців

У Чернівецькій області 5 жовтня на кордоні з Румунією водій позашляховика намагався наїхати на прикордонників. Його зупинили пострілами, після чого всі пасажири автомобіля втекли.

Про це повідомляє ДПСУ.

"Наряд відділу прикордонної служби "Фальків" біля загороджувального паркану виявив позашляховик. Водій транспортного засобу не виконав вимогу правоохоронців зупинитися та направив свій автомобіль у бік прикордонників. Після попереджувальних пострілів військовослужбовці застосували зброю для зупинки автомобіля. Невгомонний зловмисник продовжив рух своїм позашляховиком, однак невдовзі зупинився, а з транспортного засобу вискочили кілька осіб, які вдалися до втечі", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, покинутий автомобіль було завантажено коробками з сигаретами.

Наразі пошук тих, хто втік, триває. Про подію поінформовано правоохоронні органи України та румунських прикордонників. 

Нагадаємо, у вересні на Закарпатті прикордонникизатримали псевдодипломата.На мікроавтобусі з дипломатичними номерами він збирався виїхати до Угорщини через пункт пропуску "Тиса". Однак перевірка показала, що номерні знаки й документи фальшиві. А вантаж остаточно розвіяв усі сумніви. В бусі було 183,5 тисячі пачок безакцизних цигарок. 

Відео На Закарпатті прикордонники затримали контрабандиста, який перевозив нелегальні цигарки

На Закарпатті прикордонники затримали псевдодипломата. На мікроавтобусі з дипломатичними номерами він збирався виїхати до Угорщини через пункт пропуску "Тиса". Але перевірка показала, що номерні знаки й документи фальшиві. А вантаж остаточно розвіяв усі сумніви. В бусі було 183,5 тисячі пачок безакцизних цигарок. Повні випуски дивіться на 1+1 video

На Закарпатті прикордонники затримали контрабандиста, який перевозив нелегальні цигарки
Джерело матеріала
loader
loader