"Жива лялька": у Росії жінка пів року ховала немовля у шафі
"Жива лялька": у Росії жінка пів року ховала немовля у шафі

"Жива лялька": у Росії жінка пів року ховала немовля у шафі

У Росії мешканка міста Карпінськ Свердловської області пів року ховала грудну донечку у шафі своєї квартири. 

Виснажене немовля випадково виявили колеги росіянки, повідомляє "Интерфакс".

Зазначається, що у підозрюваної є старші син та донька. Після народження третьої дитини жінка запевнила знайомих у тому, що маленька померла.

"Хлопчик мовчав, а дівчинка в садочку говорила, що у них є лялька, "як жива, звуть Поліна". Але ніхто уваги не звертав: думали, дівчинка маленька, фантазує", - розповіла журналістам одна зі свідків.

Співробітниці, які виявили дитину у шафі, забрали її до себе, а згодом викликали "швидку" та поліцію. Дівчинку госпіталізували, незабаром її на борту медицини катастроф перевезуть до дитячої лікарні в Єкатеринбурзі.

Тим часом горе-матір помістили до лікарні для обстеження та перевірки її психологічного стану. Двоє старших дітей перебувають у дитячому будинку.

За словами правоохоронців, у період вагітності підозрювана не перебувала на обліку в жіночій консультації, тому наразі встановлюється, чи є вона матір'ю виснаженого немовляти. 

Щодо жінки порушили дві кримінальні справи: за фактами катування та невиконання обов'язків щодо виховання неповнолітньої дитини.

"Під час перевірки за місцем проживання встановлено, що дитяче харчування, дитячий одяг для новонароджених відсутній, відсутнє ліжечко, засоби гігієни для новонароджених", - розповіли у прокуратурі Карпінська.

За словами керівника пресслужби ГУ МВС Свердловської області Валерія Горєлих, підозрювана поки не може виразно пояснити, чому так вчинила з дитиною.

Правоохоронці розглядають декілька версій, зокрема післяпологову депресію та шок від того, що жінка залишилася одна з трьома неповнолітніми дітьми на руках.

Повідомляється, що чоловік пішов від неї у січні 2020 року, офіційно подружжя не розлучене.

Нагадаємо, що мешканця Києва підозрюють у вбивстві власного сина. Попередньо, він перерізав 6-річному Данилові горло і завдав два удари ножем у серце. Потім поклав хлопчика на ліжко, яке незабаром підпалив. Чоловіка заарештували на два місяці без права внесення застави. 

Відео Аби не допустити жертвоприношення: чоловік пояснив, чому вбив 6-річного сина

2 місяці під вартою без права внесення застави - такий запобіжний захід обрав Подільський суд Києва для чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 6-річного сина. Окрім державного адвоката, до чоловіка на засідання ніхто не прийшов. Підозрюваний постійно усміхався і досить жваво обговорював те, що сталося. Чому чоловік убив сина - він розповів на засіданні.  

Аби не допустити жертвоприношення: чоловік пояснив, чому вбив 6-річного сина
Джерело матеріала
loader
loader