Поліцейські затримали серійних підривників банкоматів
Поліцейські затримали серійних підривників банкоматів

Поліцейські затримали серійних підривників банкоматів

У неділю, 10 жовтня, правоохоронці затримали в Охтирці Сумської області 31-річного чоловіка та 17-річну дівчину. Обоє – мешканці Харківщини. Їх підозрюють у п'яти підриваннях банкоматів та крадіжках грошей у Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях. Затриманим загрожує до 10 років ув'язнення.

Передостання їхня крадіжка була в Гадячі Полтавської області 14 серпня близько четвертої ранку. Тоді вони підірвали банкомат, що був розміщений в магазині. Викрали чотири касети з грошима, де було 332 тис. грн. про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.

10 жовтня також близько четвертої ранку ці двоє хотіли підірвати банкомат в Охтирці. Але зробити це їм не вдалося – правоохоронці раніше вийшли на їхній слід і затримали.

У рамках кримінальних проваджень тривають слідчі дії та встановлюється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території України. У разі доведення провини фігурантам справи загрожує до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронці також встановили, що затриманий чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу.

Наразі тривають слідчі дії, зокрема проводяться обшуки.

Раніше у Вінниці затримали чотирьох братів, які бандою грабували банкомати.

Спіймали банду грабіжників банкоматів і в Одеській області. Зловмисники викрали понад 3 млн грн.

Джерело матеріала
loader
loader