У річку Ангара в Красноярському краї потрапило 500 літрів нафтопродуктів
У річку Ангара в Красноярському краї потрапило 500 літрів нафтопродуктів

У річку Ангара в Красноярському краї потрапило 500 літрів нафтопродуктів

У Красноярському краї Росії ввели режим надзвичайної ситуаціїчерез розлив пального у річку Ангара.

Про це повідомила пресслужба крайового Головного управління МНС.

За попередньою інформацією, у водойму потрапило до 500 літрів дизельного палива. Причиною інциденту могли стати неправильне транспортування, а також значне зношення транспортного контейнера, повідомили у місцевій прокуратурі. Фахівці почали перевірку транспортувальної баржі. 

Слід зауважити, що розлив нафтопродуктів стався 9 жовтня, коли у районі селища Нова Кежма перекачували паливо з баржі. Спачатку фірма намагалася усунути наслідки самостійно, але згодом повідомили у відповідні служби. Яка завдана шкода навколишньому середовищі, встановлюватимуть екологи. 

Як повідомлялося раніше, у Рязанській області РФ оголосили режим надзвичайної ситуаціїчерез вибухи на складі боєприпасів. Під час пожежі зазнали травм щонайменше шестеро людей. За повідомленнями медиків, двоє з них шпиталізовані у важкому стані та стані середньої тяжкості. Вогонь знищив в одному з прилеглих селищ два десятки будинків. Зросла і кількість евакуйованих. До тимчасових притулків були змушені переїхати 2300 людей. 

Відео У Рязанській області оголосили надзвичайний стан: там не можуть загасити пожежу на складі з боєприпасами

У Рязанській області оголосили надзвичайний стан! Там намагаються загасити пожежу, яка напередодні охопила склади з боєприпасами. Артилерійські снаряди, які у середу вибухали з інтервалом раз на десять секунд, детонують і сьогодні. Люди тікали хто куди! Та мережею ширилось відео, на якому місцеві жителі стверджували, що евакуювати їх неможливо. Бо доріг там просто не існує. Повні випуски дивіться на 1+1 video

У Рязанській області оголосили надзвичайний стан: там не можуть загасити пожежу на складі з боєприпасами
Джерело матеріала
loader
loader