ЄС ще на рік подовжив санкції проти росіян за отруєння Скрипалів
ЄС ще на рік подовжив санкції проти росіян за отруєння Скрипалів

ЄС ще на рік подовжив санкції проти росіян за отруєння Скрипалів

У Євросоюзі ще на рік подовжили санкції проти Росії через отруєння ексагента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Великій Британії у березні 2018 році за допомогою "Новачка".

Інформація про це з'явилася на сайті Ради ЄС, розповіли у ТСН.14:00.

Йдеться про чотирьох осіб, причетних до замаху на Скрипалів. Це - керівник військової розвідки Росії Ігор Костюков, його заступник, а також двоє співробітників. Вони,найімовірніше, скоїли отруєння. Їм заборонено в'їжджати до Євросоюзу, а їхні тамтешні активи заморожені.

Сергія Скрипаля та його доньку намагались отруїти хімічною зброєю "Новачок" - тією самою, від якої постраждав і російський опозиціонер Олексій Навальний. Скрипалі теж вижили, вони мали тривале лікування в Британії. Де вони зараз, невідомо. Як і у випадку з Навальним, Росія заперечує свою причетність до замаху.

Відео ЄС ще на рік подовжив санкції проти РФ через отруєння колишнього російського агента

У Євросоюзі ще на рік подовжили санкції проти Росії через отруєння Скрипалів. Інформацію про це розмістили на сайті Ради ЄС. Ідеться про чотирьох осіб, які, як вважають у Брюсселі, причетні до замаху на колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньки в британському Солсбері два роки тому. Це начальник військової розвідки Росії Ігор Костюков, його заступник, а також двоє співробітників, які, найімовірніше, і скоїли отруєння. Їм заборонено в'їжджати до ЄС, а їхні тамтешні активи заморожені. Сергія Скрипаля та його доньку намагалися отруїти хімічною зброєю "Новачок" - тією самою, від якої постраждав і російський опозиціонер Олексій Навальний.     

ЄС ще на рік подовжив санкції проти РФ через отруєння колишнього російського агента

 

Джерело матеріала
loader
loader