Бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС
Бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 19 жовтня, збройні формування Російської Федерації двічіпорушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 20 жовтня.

Бойовики відкрили вогонь поблизу населеного пункту Луганське, застосувавши на цій ділянці ручний протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю.

"Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", - наголосили у штабі. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень не було.

У районі Авдіївки було задокументовано проліт ворожого БПЛА із перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено, що унеможливило його подальше використання.

Від початку поточної доби, 20 жовтня, у смугах відповідальності наших бойових бригад пострілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Як повідомлялося, Україна веде підготовку дочергового розведення військ на чотирьох напрямках на Донбасі, а також до 10 листопада готується відкрити два контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) у районі населених пунктів Щастя й Золоте. Про це заявив віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Відео На приморській ділянці фронту окупанти випустили по українських позиціях понад 20 гранат

Стріляють з автоматів та мінують російськими мінами. На приморській ділянці фронту лише упродовж вечора неділі окупанти вистрелили у бік лінії оборони українських воїнів понад 20 гранат. Використавши перемир'я для зміцнення власних укріплень, чужинці чим далі частіше застосовують і великокаліберні кулемети, і важкі міни. Докладніше – у сюжеті.    

На приморській ділянці фронту окупанти випустили по українських позиціях понад 20 гранат
Джерело матеріала
loader
loader