"У мене був рак шкіри": Ніколь Кідман приголомшила зізнанням
"У мене був рак шкіри": Ніколь Кідман приголомшила зізнанням

"У мене був рак шкіри": Ніколь Кідман приголомшила зізнанням

Голлівудська акторка Ніколь Кідман приголомшила зізнанням, що у неї був рак.

Так, 53-річна оскароносна зірка, яка нещодавно у своєму культовому образі знялася для глянцю, наразі знову прикрасила обкладинку відомого австралійського видання.

Знаменитість стала героїнею The Sydney Morning Herald, у інтерв'ю якому розповіла про рак та страх раптової смерті, який її переслідує.

Ніколь Кідман
instagram.com/nicolekidman

У розмові Кідман зізналася, що жалкує, що недостатньо берегла свою шкіру від шкідливого впливу ультрафіолету і що постійно випрямляла своє кучеряве волосся.

Хіба я жалкую про те, що занапастила своє волосся постійним випрямлянням? Звичайно. У мене був рак шкіри;  Чи жалкую я про те, що не була обережнішою з сонцем? Так, про все це жалкую. Але чи вдячна я за те, що я досі тут? О, так. І чи хочу я поділитися своїми знаннями, тим, чого я навчилася на моєму шляху? Безперечно
повідомила зірка

Також акторка розповіла, що після смерті режисера Стенлі Кубрика 1999 року, її почав переслідувати страх раптової смерті близьких людей. Доречі батько Ніколь також зненацька пішов з життя 2014 року.

Смерті були послані мені як щось дуже несподіване. Я не доглядала ні за ким, хто би помирав повільно, в мене просто відбирали людей... Просто в одну мить людина тут, а потім її вже нема
зауважила знаменитість
Ніколь Кідман
instagram.com/nicolekidman
У мене це повторювалося, мені страшно про це говорити, бо я дуже боюся, що це станеться знову. В мене досі дуже сильний страх перед цим. Величезний страх. Ми всі чогось боїмося, чи не так?.. Що лишається... Я пропрацьовую це з психотерапевтом і намагаюся з цим упоратися, але через це я відчуваю невпевненість у світі, в якому живу... Завтра будь-що можуть відібрати. Ось від чого я відштовхуюся
пояснила Кідман

Нагадаємо, не так давно Ніколь Кідман пригадала, якою щасливою була в шлюбі з Томом Крузом. Як зауважила зірка, їм завжди вдавалося відділяти роботу від особистого. Вони розуміли, що всі ці історії відповідають розповідями, які придумали люди, і не мають нічого спільного з реальністю. 

Джерело матеріала
loader
loader