Захоплення банку в Грузії: як відбулася спецоперація та що вимагав нападник
Захоплення банку в Грузії: як відбулася спецоперація та що вимагав нападник

Захоплення банку в Грузії: як відбулася спецоперація та що вимагав нападник

Напередодні озброєний гранатою чоловікзахопив відділення банкув грузинському місті Зугдіді. Усіх утримуваних людей вдалося звільнити. Нападник втік, його шукають.

Як відбулася спецоперація та що вимагав нападник - у сюжеті ТСН.Ранок.

Останні заручники залишили приміщення банку надвечір. Там вони провели понад сім годин відтоді, як до відділення зайшов чоловік у камуфляжі із гранатою. Нападник вимагав пів мільйона доларів і транспорт. У протилежному разі погрожував підірвати вибухівку. Перемовини тривали, час від часу нападник випускав кількох людей. Загалом було звільнено 43 заручникаповідомила місцева поліція. 

У результаті тривалих переговорів більшість із них було поступово звільнено протягом дня. Як відомо, їх замінив Автанділ Галдава, начальник управління полції Самегрело-Земо-Сванетія.

Відео Захоплення заручників у Грузії: озброєного чоловіка розшукує поліція

Усіх людей, утримуваних озброєним чоловіком у місті Зугдіді, вдалося звільнити. Напередодні озброєний гранатою чоловік захопив відділення банку країни. Чого вимагав і де перебуває нині – розповість ТСН.    

Захоплення заручників у Грузії: озброєного чоловіка розшукує поліція

Кадри, на яких за трьома останніми заручниками-чоловіками йде нападник, а за ним начальник поліції, оприлюднюють грузинські ЗМІ. Влада таки підготувала сумку з грошима. Медіа вже припустили, що там менше ніж пів мільйона доларів, бо така сума в торбу не вмістилася би. Чекав на нападника й автомобіль, куди він сів разом з заручниками. Вже згодом, у гірському районі, залишив їх разом з машиною.

Грузинські правоохоронці повідомили, що життя і здоров'я звільнених заручників поза загрозою. Поліція продовжує шукати нападника.
 

Джерело матеріала
loader
loader