У Рівненській області на пожежі приватного житлового будинку загинуло троє людей
У Рівненській області на пожежі приватного житлового будинку загинуло троє людей

У Рівненській області на пожежі приватного житлового будинку загинуло троє людей

У ніч проти 23 жовтня у с. Переброди Дубровицького району Рівненської області внаслідок пожежі у приватному будинку загинуло троє людей.

Як повідомляє ДСНС, це сталося о 00:12 ночі, а загасити вогонь рятувальникам вдалося о 03:55.

"23 жовтня у с. Переброди Дубровицького району в приватному житлового будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 3 особи. О 03:55 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 48 м2", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до гасіння залучалося 10 осіб та 3 одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 21 жовтня в селі Голодьки Вінницької області в приватному житловому будинку виявили тіла трьох загиблих, серед них - двоє дітей. Передбачуваною причиною могло стати отруєння природним газом. 

Відео Загибель родини: у Вінницькій області троє людей отруїлися чадним газом

Трагедія у Вінницькій області - там троє загиблих в одній хаті. У селі Голодьки  ціла родина отруїлася чадним газом - це головна версія слідчих. Мертвими знайшли 75-річного чоловіка та двох дітей віком 3 та 5 років. Швидку викликали родичі. У будинку також була літня жінка - вона вижила, але нині в реанімації на штучній вентиляції легень. За попередніми даними, родина гріла воду на газовій плиті, про каструлю на вогні забули і лягли спати. Вода закипіла і загасила полум'я.

Загибель родини: у Вінницькій області троє людей отруїлися чадним газом
Джерело матеріала
loader
loader