Невідомі повідомили про замінування виборчої дільниці у Вінницькій області
Невідомі повідомили про замінування виборчої дільниці у Вінницькій області

Невідомі повідомили про замінування виборчої дільниці у Вінницькій області

У селищі Тиврів Вінницької області невідомі повідомили про замінування виборчої дільниці.

Про це повідомили у ГО "Опора".

Зазначається, що, за інформацією спостерігача, у смт Тиврів надійшло повідомлення про те, що дільницю №051046 замінували. На виборчу дільницю прибула поліція. Усіх, хто перебував на дільниці, попросили залишити приміщення.

Слід зауважити, що від початку голосування поліція відкрила шість кримінальних проваджень щодо порушень на місцевих виборах. Несвоєчасно розпочали роботу 65 дільничних виборчих комісій. 

Як повідомлялося, в Україні 25 жовтня розпочалися місцеві вибори. Українці обиратимуть мерів міст, голів селищ, сіл і територіальних громад (ОТГ) та депутатів місцевих рад – сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах. Щоб проголосувати, потрібно з собою мати паспорт громадянина України. На руки після підпису видадуть необхідну кількість бюлетенів. У Києві це буде два, у більшості регіонів - чотири. А, наприклад, у Житомирі, Полтаві або Херсоні 5 бюлетенів. 

Відео 79 кримінальних проваджень та 240 протоколів– як київські кандидати готувалися до місцевих виборів

День тиші в Україні. О 00:00 суботи буде заборонена будь-яка політична агітація та реклама. Утім, щороку спостерігачі фіксують тисячі порушень виборчого процесу. Тільки у столиці за весь час виборчих перегонів розпочато 79 кримінальних проваджень та складено 240 протоколів про скоєння адміністративних правопорушень, пов’язаних з порушенням виборчого законодавства.

79 кримінальних проваджень та 240 протоколів– як київські кандидати готувалися до місцевих виборів
Джерело матеріала
loader
loader