У Львові унаслідок пожежі у багатоповерхівці немовлята отруїлися димом
У Львові унаслідок пожежі у багатоповерхівці немовлята отруїлися димом

У Львові унаслідок пожежі у багатоповерхівці немовлята отруїлися димом

Сьогодні вночі, 25 вересня, у під'їзді на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку сталася пожежа. Унаслідок пожежі постраждало двоє дітей  - їх госпіталізували.

Про це повідомляє ДСНС.

"25 жовтня о 03:17 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів на вул. Шевченка, 392, в під’їзді на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку... О 03:44 пожежу локалізовано та о 03:48 повністю ліквідовано", - йдеться у повідомленні.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 25 кв.м, пошкоджено стіни на площі 50 кв.м.

Внаслідок пожежі отруїлися продуктами горіння двоє дітей 2020 року народження та в стані середньої важкості госпіталізовані в Комунальну міську дитячу клінічну лікарню м. Львова.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, у Чуднівському районі Житомирської області рано-вранці 24 жовтня загорівся будинок. У пожежі загинула жінка 1932 року народження. 

Відео Димова завіса: у Черкаській області третю добу гасять пожежу на торфовищах

У Черкаській області горять торфовища. Неподалік села Білозір’я утворилась димова завіса. Осередки займання помітила аеророзвідка і одразу передала інформацію пожежним. Ті намагаються загасити полум’я вже третю добу, втім, торф продовжує тліти. На допомогу рятувальникам приїхали військові.  Коли остаточно вдасться приборкати пожежу, поки не відомо.

Димова завіса: у Черкаській області третю добу гасять пожежу на торфовищах
Джерело матеріала
loader
loader