Протягом доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 25 жовтня, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано одне порушення досягнутих домовленостей.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 26 жовтня.

Режим припинення вогнюокупанти порушили ввечері, застосувавши у районі Авдіївки ручний протитанковий гранатомет.

"Провокативні поодинокі постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали, - наголошують у штабі та ситуацію називають контрольваною.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку цієї доби, 26 жовтня, у смугах відповідальності українських бригад режим припинення вогню зберігається повною мірою.

Як повідомлялося, Україна веде підготовку дочергового розведення військ на чотирьох напрямках на Донбасі, а також до 10 листопада готується відкрити два контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) у районі населених пунктів Щастя й Золоте. Про це заявив віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Відео Донбас, Крим та коронавірус: депутати Верховної Ради заслухали щорічне звернення президента

Війна і мир на Донбасі, повернення Криму до складу України та епідемія коронавірусу - це одні з тем щорічного звернення президента до Парламенту. Послання мусило відбутися ще навесні, на першу річницю його каденції, але, через карантин, виступ Зеленського відклали аж до осені. Весняний жорсткий карантин президент назвав правильним рішенням, коли між економікою і боротьбою за життя обрали порятунок людей. Що ще говорив президент, яких депутатів він вирішив відправити на передову і як на це реагували народні обранці – дивіться далі у випуску.

Донбас, Крим та коронавірус: депутати Верховної Ради заслухали щорічне звернення президента

 

Джерело матеріала
loader
loader