У Білорусі затримано майже півтори сотні протестувальників, страйк триває
У Білорусі затримано майже півтори сотні протестувальників, страйк триває

У Білорусі затримано майже півтори сотні протестувальників, страйк триває

У Білорусі під час акцій протесту і страйків у понеділок, 26 жовтня, затримали вже 144 людини. Затримання відбулися у Мінську, Бресті, Новополоцьку, Гродно, а також в інших містах.

Про це інформує правозахисний центр "Вясна".

Правозахисники повідомляють, що вранці близько ста осіб зібралися на прохідній великого хімічного підприємства "Гродно Азот".

"Їх почала затримувати міліція. Працівники відмовляються йти на зміну. ​​До заводу під'їхали 5 міліцейських машин і два автобуси. "Азотівців" почали затримувати", - підкреслюється у повідомленні.

За даними "Вясна", біля будівлі "Белгазпромбанка" на вулиці Притицького в Мінську затримали трьох осіб, які намагалися перекрити автомобільний рух.

Нагадаємо, що в Білорусі 26 жовтня розпочався загальнонаціональний страйк. Його оголосила опозиціонерка Світлана Тихановська, яка нині перебуває в Данії. За даними білоруської преси, акції протесту почалися одразу на кількох великих заводах. Чиновники, втім, запевняють, що все працює в штатному режимі.

Відео У Білорусі триває загальнонаціональний страйк, обіцяний Тихановською

Загальнонаціональний страйк розпочався в Білорусі. Його оголосила опозиціонерка Світлана Тихановська, яка нині перебуває в Данії. За даними білоруської преси, акції протесту почалися одразу на кількох великих заводах. Чиновники, втім, запевняють, що все працює в штатному режимі.  

У Білорусі триває загальнонаціональний страйк, обіцяний Тихановською

 

Джерело матеріала
loader
loader