У шльопанцях через кордон: чоловік намагався незаконно потрапити до Росії
У шльопанцях через кордон: чоловік намагався незаконно потрапити до Росії

У шльопанцях через кордон: чоловік намагався незаконно потрапити до Росії

Прикордонники Харківського загону затримали чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон з України до Росії. Інцидент трапився учора, 25 жовтня.

Про це сьогодні повідомляє ДПСУ.

"Прикордонний наряд відділу "Дергачі" зупинив порушника в районі населеного пункту Гранів, що неподалік кордону. Чоловік мандрував у літніх шльопанцях, очевидно забувши взути черевики, бо був напідпитку", - йдеться у повідомленні.

Затриманим виявився житель м. Покровськ Донецької області. Чоловік пояснив, що в такий спосіб він хотів скоротити дорогу до сусідньої країни. Документів, окрім внутрішнього паспорта громадянина України, у нього не було.  

За спробу незаконного перетину кордону на порушника складено відповідні адміністративні матеріали, рішення за якими буде ухвалювати суд.

Нагадаємо, від 1 березня 2020 року громадяни України мають право потрапити на територію РФ тільки за закордонними паспортами, і тільки у встановлених пунктах пропуску.

Відео В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку

Гучно лаявся і влаштував погром. В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку. До України він прилетів рейсом із Мінська. Коли інспектори перевіряли документи - спрацювала база правоохоронних органів. Обурений пасажир почав нецензурно лаятись. А коли чоловіка затримали - влаштував дебош і навіть розбив екран комп'ютера. Зрештою, правопорушника  у кайданках відвезли до поліцейського відділка.

В аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали чоловіка, який перебував у розшуку за крадіжку
Джерело матеріала
loader
loader