Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 27 жовтня, в смугах відповідальності наших підрозділів російсько-окупаційні війська чотири рази порушилирежим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 28 жовтня.

У районі населеного пункту Водяне ворог застосував автоматичний станковий гранатомет. Неподалік населеного пункту Піски окупанти використали ручний протитанковий гранатомет. Два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано на ділянці поблизу Шумів. Там ввечері бойовики відкрили вогонь із підствольного гранатомета.

"На ворожі вогневі провокації українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували", - наголосили у штабі та додали, що ситуація у районі проведення ООС залишається контрольованою.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку нинішньої доби, 28 жовтня, по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

Як повідомлялося, 27 жовтня, рівно три місяці всеосяжного перемир'я на Донбасі, яке влітку погодила Тристороння контактна група. І за цей термін лише в ОБСЄ нарахували 1880 порушень припинення вогню. Бійці на фронті припускають: таких порушень суттєво більше, адже, попри відносне затишшя, обстріли з боку бойовиків лунають чи не щоночі.

Відео Всеосяжне перемир'я: за 3 місяці відбулося щонайменше 1880 порушень припинення вогню

Сьогодні - рівно три місяці всеосяжного перемир'я на Донбасі, яке влітку погодила Тристороння контактна група. І за цей термін лише в ОБСЄ нарахували 1880 порушень припинення вогню. Бійці на фронті припускають: таких порушень суттєво більше. Адже, попри відносне затишшя, обстріли з боку бойовиків лунають чи не щоночі. Що ще змінилось в ці три місяці, окрім умовної тиші – розкаже ТСН.    

Всеосяжне перемир'я: за 3 місяці відбулося щонайменше 1880 порушень припинення вогню

 

Джерело матеріала
loader
loader