Затримали "на гарячому": один з керівників ДФС погорів на хабарі у 200 тисяч доларів
Затримали "на гарячому": один з керівників ДФС погорів на хабарі у 200 тисяч доларів

Затримали "на гарячому": один з керівників ДФС погорів на хабарі у 200 тисяч доларів

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали одного з керівників Державної фіскальної служби (ДФС) України під час одержання частини хабара.

Про це у п'ятницю, 30 жовтня, повідомляє пресслужба відомства.

За попередньою інформацією, посадовець вимагав від керівника одного з фармпідприємств 200 тисяч доларів США за повернення вилучених під час обшуку документів та закриття кримінального провадження.

"Затримали "на гарячому" керівника Головного управління протидії економічним правопорушенням ДФС України під час одержання першої частини неправомірної вигоди в сумі 100 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.

Слідчими ДБР здійснюються невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів збирається ліквідувати Державну фіскальну службу вже до кінця 2020 року.

Відео Підозрюваному у хабарництві посадовцю Нацполіції разом зі спільником загрожує до 10 років за гратами

Мільйон доларів за посаду. Такий хабар пропонували високопосадовцю Нацполіції, щоби той посприяв відновленню на роботі колишнього правоохоронця та призначенню його керівником поліції в Рівненській області. А той, своєю чергою, мав би "не втручатися" в незаконний видобуток бурштину в області. 45-річний "претендент" разом із 54-річним спільником навіть зустрічалися з високопосадовцем Нацполіції України і заявили: готові заплатити мільйон доларів. Утім, за охочими купити посаду вже слідкувала Внутрішня безпека поліції. Їх викрили і вже оголосили підозру за намагання підкупити службову особу. Тепер двом спільникам загрожує до 10-ти років за ґратами.    

Підозрюваному у хабарництві посадовцю Нацполіції разом зі спільником загрожує до 10 років за гратами
Джерело матеріала
loader
loader