На Донбасі спостерігається тиша, але бойовики один раз порушили домовленості перемир'я
На Донбасі спостерігається тиша, але бойовики один раз порушили домовленості перемир'я

На Донбасі спостерігається тиша, але бойовики один раз порушили домовленості перемир'я

Від початку поточної доби, 1 листопада, на Донбасі уздовж лінії розмежування спостерігається тиша. Але на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано одне порушення домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у Донецькій області на Приазов’ї, у районі населеного пункту Водяне, задокументовано проліт БПЛА бойовиків типу "Квадрокоптер" із перетином лінії розмежування.

"Засоби радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", - йдеться в повідомленні.

Водночас, упродовж поточної доби обстрілів з боку російських найманців на ділянках відповідальності українських бригад зафіксовано не було.

В штабі запевняють, що ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил.

"Українські воїни непохитно виконують завдання за призначенням і продовжують надійно тримати лінію нашої оборони. Захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які провокаційні дії противника", - наголосили в штабі ООС.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 31 жовтня, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ.

Відео Під час обстрілів ворожих бойовиків загинули двоє українських військових

Утрати на передовій. Двоє українських військових загинули вночі під час обстрілу в районі Водяного. Це 30-річний старший сержант Михайло Старостін і сержант Володимир Бондарюк, йому було 27. Окупанти вночі прицільно обстріляли позиції української армії з гранатометів. Іще двоє бійців зазнали поранень напередодні ввечері на різних ділянках фронту. Українські воїни відповіли вогнем. Командувач Об'єднаних сил Володимир Кравченко виступив із заявою. І за його оцінкою, сьогоднішній обстріл доводить: російські збройні формування миру не прагнуть і спрямовано йдуть на зрив домовленостей про припинення вогню.      

Під час обстрілів ворожих бойовиків загинули двоє українських військових
Джерело матеріала
loader
loader