Джонні Депп програв суд у справі про наклеп
Джонні Депп програв суд у справі про наклеп

Джонні Депп програв суд у справі про наклеп

Відомий голлівудський актор Джонні Депп програв суд у справі про наклеп против таблоїда The Sun.

Високий суд Лондона відмовився задовольнити позов зірки, який звинуватив таблоїд, у тому, що у його публікаціях стверджувалося, що він систематично бив і принижував свою колишню дружину Ембер Герд.

Влітку суд Великої Британії впродовж 16 днів розглядав справу Деппа, під час якого у суді давали свідчення як він, так і його колишня.

Так, як йдеться у виданні Daily Mail, у рішенні суду сказано, що публікації газети, яка назвала Деппа "людиною, яка била дружину", посилаючись на свідчення Герд, відповідають дійсності.

Я роблю висновок, що сторона захисту зуміла продемонструвати правдивість слів, які вона публікувала. Таким чином цей позов відкидається
заявив суддя Ендрю Нікол.

Зазначається, що Ембер виступала в суді на стороні The Sun і розповіла про 14 випадків, коли піддавалася фізичному і психологічному насильству з боку чоловіка.

Нагадаємо, Джонні Депп та Ембер Герд одружилися 2015 року. Шлюб тривав лише 15 місяців, а ініціаторкою розлучення стала Ембер. Подробицями особистого життя вона поділилася з британським таблоїдом The Sun. Саме його публікація, де стверджувалося, що Депп бив дружину, стала приводом для позову.

Актор звинуватив видання у наклепі, стверджуючи, що стаття завдала чималої шкоди його репутації. Видання ж запросило до суду Герд як свідка, тож про таємниці життя пари дізналися мільйони.

Джерело матеріала
loader
loader