У Києві під стінами Верховної Ради учаснику акції стало зле: фото, відео
У Києві під стінами Верховної Ради учаснику акції стало зле: фото, відео

У Києві під стінами Верховної Ради учаснику акції стало зле: фото, відео

Зранку біля Верховної Ради одному з учасників акції протесту стало зле.

Військовослужбовці Національної гвардії та поліцейські, які забезпечують там публічну безпеку та порядок одразу надали чоловіку першу допомогу до приїзду лікарів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Працівники структурних підрозділів столичної поліції спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування з метою забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення запланованих заходів.

"Відповідно до раніше поданих заявок сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України.

Аби не допустити бідь-яких правопорушень, правоохоронці, в тому числі й кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу посилили заходи безпеки на локаціях проведення заходів", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, організатори деяких заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції.

У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці.

Тож поліція просить автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахування вищезазначеної інформації.

"Разом з цим поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень і не порушувати громадський порядок", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, під стінама Верховної Ради 3 жовтня свої акції проводять власники автомобілів на єврономерах та SafeФОП, які виступають за зменшення податків та лібералізацію податкового законодавства.

Джерело матеріала
loader
loader