Різанина у Кривому Розі: підозрюваному загрожує довічне ув'язнення
Різанина у Кривому Розі: підозрюваному загрожує довічне ув'язнення

Різанина у Кривому Розі: підозрюваному загрожує довічне ув'язнення

Довічне ув'язнення загрожує чоловіку, який вихідними в Кривому Розі кидався з ножем на перехожих. У Центрально-Міському районному суді міста підозрюваному визначають запобіжний захід.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

До того, як чоловіка затримали патрульні, він устиг поранити десятьох людей, зокрема, восьмирічного хлопчика. Двоє чоловікІв - 30-ти та 60-ти років - загинули на місці.

Із ножовими пораненнями різного ступеню тяжкості в лікарні опинилися восьмеро осіб. Утім, нині під наглядом медиків лишилися четверо, вони пробудуть тут іще щонайменше тиждень. Решті потерпілих надали допомогу й відпустили додому. Їхньому життю, запевняють медики, загрози немає.

Різник після затримання заявив - голоси наказали йому вбити п’ятнадцятьох людей. Чоловіка - направили на психіатричну експертизу. 

"Постраждалі госпіталізовані в лікарню. Двоє в відділення стоматології, двоє у відділення травматології. Травми середньої величини",- розповіла  хірургиня - стоматологиня Криворізької міської лікарні №2 Марина Вєропотвєлян.

Відео Різнику в Кривому Розі загрожує довічне ув'язнення

Довічне ув'язнення загрожує чоловіку, який вихідними в Кривому Розі кидався з ножем на перехожих. Сьогодні підозрюваному суд визначатиме запобіжний захід. До того, як чоловіка затримали патрульні, він встиг поранити десятьох людей, зокрема, восьмирічного хлопчика. Двоє чоловіків - 30 та 60 років - загинули на місці. З ножовими пораненнями різного ступеня тяжкості в лікарні опинилися восьмеро осіб, утім, нині під наглядом медиків лишилися 4, решті надали допомогу й відпустили додому. Життю потерпілих, запевняють медики, загрози немає. Різник після затримання заявив: голоси наказали йому вбити п’ятнадцятьох людей. Чоловіка скерували на психіатричну експертизу.    

Різнику в Кривому Розі загрожує довічне ув'язнення

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік, який з ножем нападав на перехожих на своєму шляху зайшов до однієї зі шкіл. На щастя, дітей там не було, але була чергова, з якою зловмисник деякий час спілкувався. 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader