Бойовики на Донбасі не випускають людей через пропускні пункти
Бойовики на Донбасі не випускають людей через пропускні пункти

Бойовики на Донбасі не випускають людей через пропускні пункти

З ранку 11 листопада всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування почали свою роботу, однак бойовики знову блокують пропуск людей.Про це повідомляє ДПСУ.
"Станом на 10:00 співробітники Держприкордонслужби України оформили: в КПВВ" Станиця Луганська "на вхід з тимчасово окупованої території України - 131 людини, на вихід - 66 осіб; в КПВВ" Новотроїцьке "- на виїзд до СОТ оформлені 5 громадян і 5 транспортних засобів ", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що в КПВВ "Золоте" - 1 особу та у КПВВ "Щастя" - 1 людина, які вибули в напрямку тимчасово окупованій території, були повернуті представниками окупаційної влади.
В КПВВ "Гнутове", "Мар'їнка" і "Майорське" громадяни для перетину лінії розмежування не приходили.З 10 листопада 2020 року згідно з рішенням Командувача об'єднаних сил відновлена робота усіх КПВВ на лінії розмежування, які працюють щоденно з 8 до 16 години. В них перебуває достатня кількість персоналу Державної прикордонної служби України для забезпечення пропуску осіб та транспорту. Проте фактичний пропуск на більшості дорожніх коридорів заблокований проросійськими бойовиками.

Джерело матеріала
loader
loader