На кордоні з Молдовою відновили роботу два КПВВ
На кордоні з Молдовою відновили роботу два КПВВ

На кордоні з Молдовою відновили роботу два КПВВ

Від ранку 12 листопада Державна прикордонна служба відновила два пункти пропуску на кордоні з Молдовою.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Сьогодні, 12 листопада, о 08:00 відновлено автомобільне сполучення у двох пунктах пропуску на кордоні з Молдовою: "Бесараб’яска – Серпневе" та "Нові Трояни - Чадир-Лунга", - йдеться у повідомленні.

Про рішення відновити пропускні операції через пункти пропуску "Бесараб’яска", "Чадир Лунга" ДПСУ повідомила Прикордонна поліція Республіки Молдови.

У пресслужбі нагадали, що уряд України ухвалив рішення щодо відновлення пропуску в усіх пунктах пропуску на кордоні з Республікою Молдовою ще наприкінці травня. Фактичне здійснення пропускних операцій стало можливим тільки після відповідного рішення молдовської сторони.

Нагадаємо, 11 листопада Державна прикордонна служба Українизапустила бот у Telegram "Іра". Завдяки йому користувачі можуть дізнатися  про карантинні обмеження та правила оформлення відповідних документів.

Відео Відкриття КПВВ: як потрапити на окуповані території і повернутися звідти

Усі 7 контрольних пунктів в'їзду-виїзду відкрилися на Донбасі. Сталося це після тривалої перерви. Закривали КПВВ через пандемію коронавірусу, і лише окремі пункти працювали за спецперепустками. Як тепер потрапити на окуповані території та повертатися звідти - у сюжеті.

Відкриття КПВВ: як потрапити на окуповані території і повернутися звідти
Автор:
Анжела Слюсаренко
Джерело матеріала
loader
loader