У Хмельницькому автобус на пішохідному переході збив школярів
У Хмельницькому автобус на пішохідному переході збив школярів

У Хмельницькому автобус на пішохідному переході збив школярів

У Хмельницькому 13 листопада вранці водій маршрутного автобуса наїхав на двох дітей. Школярі переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 листопада о 08:00. 8-річна третьокласниця і 9-річний учень четвертого класу переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу на вул. Кам’янецькій у Хмельницькому, коли на них наїхав автобус "MAN" під керуванням 36-річного водія", - йдеться у повідомленні.

Дівчинку з переломами госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні, а хлопчику надали медичну допомогу без госпіталізації. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

Наразі за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Нагадаємо, у Львові водій наїхав на школярів на пішохідному переході та, навіть не пригальмувавши, втік. 

Відео Наїзд на пішохідному переході: у Львові 11-річного школяра ушпиталили з переламаними кінцівками

Збив двох дітей і втік. У Львові водій наїхав на школярів на пішохідному переході і навіть не пригальмував. 11-річного хлопчика із забоями та переламами шпиталізували. На відео з камер спостереження видно, як діти переходять дорогу на зелений сигнал світлофора. Водії пригальмовують і пропускають їх. Раптово на перехрестя влітає авто. Від удару дітей розкидало у різні боки.  

Наїзд на пішохідному переході: у Львові 11-річного школяра ушпиталили з переламаними кінцівками
Джерело матеріала
loader
loader