В Одесі під час другого туру виборів мера міста "замінували" міську ТВК
В Одесі під час другого туру виборів мера міста "замінували" міську ТВК

В Одесі під час другого туру виборів мера міста "замінували" міську ТВК

15 листопада в Одесі  під часдругого туру виборів мера міста "замінували" міську ТВК. В ході перевірки евакуювали 100 осіб.

"На лінію "102" зателефонував  чоловік та повідомив, що адміністративна будівля по вулиці Косовська замінована. Наразі там розміщується територіальна виборча комісія", - йдеться в повідомленні пресслужби Малиновського відділу поліції в м.Одесі. 

Як повідомили правоохоронці, на місце події були скеровані працівники Вибухотехнічного управління, кінологи, слідчо-оперативна група Малиновського відділу поліції.

Вони перевірили об’єкт на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин, але жодних вибухонебезпечних пристроїв не виявили.

Нагадаємо, в Одесі вночі 28 жовтня невідомі знеструмили територіальну виборчу дільницю у Суворівському районі. А пізніше "замінували" її, чим припинили роботу членів комісії на кілька годин.

Відео Фальшиве замінування: вибухотехніки підозрілих предметів у Суворівському окружкомі Одеси не виявили

Замінована дільниця. У Суворівському окружкомі Одеси зранку шукали вибухівку. Про замінування повідомив анонім. Саме ця дільниця напередодні опинилася в центрі скандалу: міські депутати затребували перерахунку голосів. Гучні суперечки влаштували просто на дільниці. Під час підрахунку в приміщенні комісії раптово вимкнулась електрика. Перерахунок члени комісії не припинили - аварійне освітлення забезпечили рятувальники. Зранку до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування приміщення. Вибухотехніки та кінологи підозрілих предметів не виявили.  

Фальшиве замінування: вибухотехніки підозрілих предметів у Суворівському окружкомі Одеси не виявили
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader