У Станиці Луганській загинув військовослужбовець ЗСУ
У Станиці Луганській загинув військовослужбовець ЗСУ

У Станиці Луганській загинув військовослужбовець ЗСУ

У Станиці Луганській військовослужбовець ЗСУ застрелив солдата. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

"16 листопада 2020 року до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про скоєння начебто суїциду військовослужбовцем 1999 року народження при виконанні службових обов’язків в районі населеного пункту Станиця-Луганська", – йдеться у повідомленні.

Проте згодом виявилось, що смерть солдата не була суїцидом. Зокрема, було порушено сліди злочину, переміщено зброю загиблого, а отримані військовослужбовцем тілесні ушкодження не відповідають обставинам суїциду. Слідство встановило, що смертельне поранення наніс зі стрілецької автоматичної зброї його колега по службі.

Він зізнався у вбивстві та повідомив, що злочин вчинив у стані алкогольного сп'яніння. Наразі військові прокурори перевіряють покази зловмисника, а також вирішується питання про підозру.

Нагадаємо, раніше у Кривому Розі чоловік напав на випадкових перехожих з ножем. Сталося це в центральному Металургійному районі міста. Внаслідок поранень дві людини загинули. Це 60-річний чоловік та його 30-річний син. Вісьмох постраждалих ушпиталили. Серед них є і восьмирічний хлопчик. У нього різана рана щоки. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження. Усі обставини з'ясовують.

Джерело матеріала
loader
loader