На Донеччині військовому повідомили підозру за спробу зґвалтувати неповнолітню
На Донеччині військовому повідомили підозру за спробу зґвалтувати неповнолітню

На Донеччині військовому повідомили підозру за спробу зґвалтувати неповнолітню

КИЇВ. 16 листопада. УНН. На Донеччині військовому повідомили про підозру у замаху на зґвалтування неповнолітньої. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення в Facebook Донецької обласної прокуратури.

“За процесуального керівництва Красноармійської місцевої прокуратури 32-річному військовослужбовцю повідомлено про підозру у закінченому замаху на зґвалтування неповнолітньої особи (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 152 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, досудовим розслідуванням встановлено, що 15 листопада 2020 року о 8:00 неповнолітня мешканка міста Селидове провела на роботу матір та попрямувала додому.

"Дорогою вона помітила, що за нею йде чоловік у камуфляжному одязі. Дівчина зайшла у під’їзд, однак відкрити двері квартири не встигла, оскільки незнайомий чоловік її наздогнав та вштовхнув у помешкання, де намагався зґвалтувати. На допомогу дівчинці прибігла бабуся, якій потерпіла встигла зателефонувати, тому завершити злочин нападнику не вдалося”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовця, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Додамо, за даними доповіді Amnesty International, на Донбасі за 2017-2018 роки зафіксовано вісім випадків сексуального насильства військовослужбовцями над цивільними жінками. 

Нагадаємо, у Рівному за підозрою у зґвалтуванні дитини заарештували місцевого жителя.

Теги за темою
Донбас військові Прокуратура
Джерело матеріала
loader
loader