Вінницькі підприємці протестують проти карантину вихідного дня: перекрили київську трасу
Вінницькі підприємці протестують проти карантину вихідного дня: перекрили київську трасу

Вінницькі підприємці протестують проти карантину вихідного дня: перекрили київську трасу

Підприємці перекрили трасу поблизу Вінниці, яка з’єднує столицю і обласний центр. Люди протестують проти карантину вихідного дня, який ухвалили в уряді. 

Про це розповіли уТСН.12:00.

Зібралися переважно торговці місцевих ринків. Вони невдоволені впровадженням карантину вихідного дня. Люди обурені та кажуть, що цими вихідними не працювали і понесли чималі збитки. Адже саме на вихідні припадає найбільша частина прибутку, за який підприємці і власне живуть. "У нас нема роботи, нема де працювати. У нас немає роботи, тільки ринки", - розповіла продавчиня ринку Лілія Грицюк.

Протестувальники заблокували рух майже на дві години та лиш нещодавно пішли з дороги. Але під час акції там утворився затор. Поліцейські, які чергували тут, пустили в об'їзд, тому великих заторів не виникло. Водії, які змушені були чекати, не приховували обурення.

Відео Заблокований урядовий квартал і перекрита міжнародна траса – підприємці знову протестують  

Протести підприємців тривають і зараз. Зокрема мітингувальники, які виступають проти карантинних обмежень бізнесу, зібралися в урядовому кварталі. А у Вінницькій області підприємці перекрили міжнародну трасу. Наші кореспонденти зараз на прямому зв'язку зі студією. Детальніше – у прямому включенні.  

Заблокований урядовий квартал і перекрита міжнародна траса – підприємці знову протестують  

За час протесту ніхто з чиновників до підприємців не приїхав. Вони пішли геть, нікого не дочекавшись. Наразі траса повністю розблокована. Там вже немає жодного протестувальника. Втім, завтра підприємці обіцяють продовження акції, але з мітингами вже поїдуть до Києва.

Автор:
Валерій Кузнєцов
Джерело матеріала
loader
loader