У Києві біля Верховної Ради затримано одного з протестувальників
У Києві біля Верховної Ради затримано одного з протестувальників

У Києві біля Верховної Ради затримано одного з протестувальників

За протиправні дії біля Верховної Ради поліцейські затримали одного з учасників акції протесту.

50-річний чоловік намагався вчинити бійку з поліціянтами.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні у центральній частині Києва, зокрема біля приміщення Верховної Ради, проходить акція за масової участі громадян.

МІтингарі перекрили прохід до Верховної Ради, чим заважали народним обранцям безперешкодно потрапити до будівлі законодавчого органу України.

На неодноразові попередження правоохоронців припинити протиправні дії та не порушувати правопорядок, учасники акції не реагували.

Відтак, поліцейські частково відтіснили громадян і зробили коридор для проходу народних депутатів до ВРУ.

У цей момент один з учасників заходу вчинив злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського та намагався вчинити з правоохоронцями бійку", - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі 50-річного правопорушника, жителя Тернопільської області, доправлено до територіального управління для з’ясування усіх обставини та притягнення його до відповідальності.

Поліцейські взяли під посилену охорону середмістя столиці аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у центрі Києва.

Підприємці, які вийшли на акцію протесту, обурені неправомірними, на їхній погляд, рішеннями, що ухвалюють органи центральної влади України, зокрема введенням карантину вихідного дня.

Джерело матеріала
loader
loader