Поліція взяла урядовий квартал під посилену охорону, під ВР сталися сутички
Поліція взяла урядовий квартал під посилену охорону, під ВР сталися сутички

Поліція взяла урядовий квартал під посилену охорону, під ВР сталися сутички

КИЇВ. 17 листопада. УНН. У столиці біля будівлі Верховної Ради другий день поспіль відбувається акція протесту “SaveФОП”. Правоохоронці взяли під посилену охорону центр Києва, наразі сталися вже перші сутички. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію Києва та учасників акції.

“Аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій у центрі Києва поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування”, - повідомили в поліції.

На відео, викладеному в Telegram-каналі “Київ оперативний”, видно епізоди з сутичками поліцейських та учасників акції. “Під ВР почалися бійки між поліцією і підприємцями. Поліція намагається зробити прохід для депутатів, є затримані”, - повідомляється у пабліку.

Зазначимо, що учасники акції вимагають скасувати обмеження – карантин вихідного дня, а також виступають проти введення обов’язкового використання касових апаратів.

“Правоохоронці звертаються до організаторів та учасників заходів дотримуватися норм чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та сприяти поліцейським у виконання ними службових обов’язків”, - зазначили в поліції.

Водночас УНН намагається дізнатися у поліції деталі щодо штовханини та ймовірних затриманих під ВР.

Нагадаємо, УНН повідомляв, що рух вулицею Михайла Грушевського у столиці з ранку вівторка, 17 листопада, перекрили мітингувальники.

Теги за темою
Київ поліція
Джерело матеріала
loader
loader