Малиновський та ще двоє гравців збірної України заразилися коронавірусом перед матчем зі Швейцарією
Малиновський та ще двоє гравців збірної України заразилися коронавірусом перед матчем зі Швейцарією

Малиновський та ще двоє гравців збірної України заразилися коронавірусом перед матчем зі Швейцарією

Збірна України отримала результати тестів на COVID-19 перед матчем 6-го туру Ліги націй проти Швейцарії.

Позитивними виявилися тести у чотирьох осіб - футболістів Руслана Малиновського, Сергія Кривцова, Жуніора Мораєса та тренера з фізпідготовки Івана Баштового.

Згідно з отриманими вранці результатами ПЛР-тестування, проведеного в розташуванні збірної учора ввечері, позитивними...

Опубліковано Ukrainian Association of Football Вівторок, 17 листопада 2020 р.

ШВЕЙЦАРІЯ - УКРАЇНА ПРЕВ'Ю: ТУРНІРНІ РОЗКЛАДИ, ПРОГНОЗИ І ДЕ ДИВИТИСЯ МАТЧ

Зазначається, що ситуація щодо трьох представників "Шахтаря" Кривцова, Мораєса та Баштового уточнюється, оскільки раніше вони вже перехворіли на коронавірус, і у них в організмі є антитіла, що унеможливлює повторне зараження.

УЄФА дозволив Кривцову і Мораєсу взяти участь в поєдинку, але місцева влада заборонила їм виходити на поле навіть на тренування.

Остаточне рішення щодо проведення матчу ухвалить місцева влада на матчевій нараді.

Відео Футбольна збірна України потерпає від коронавірусу

Футбольна збірна України, яка має ввечері грати у Швейцарії проти тамтешньої збірної, потерпає від коронавірусу. А сам поєдинок опинився під загрозою зриву. Плюс чотири нові позитивні діагнози сьогодні вранці отримали три гравці основи і один тренер. Напередодні коронавірус вразив ще трьох гравців команди. Футболісти надвечір провели передматчеве тренування, причому їм дозволили скористатися лише полем, без роздягалень. Всі повторно здали тести на коронавірус. Більше про коронавірус в Україні

Футбольна збірна України потерпає від коронавірусу
  • Поєдинок запланований на 17 листопада о 21:45. ТСН Проспорт проведе онлайн-трансляцію.
  • Після 5 турів Ліги націй Німеччина лідирує у Групі А4 (9 очок), на другому місці Іспанія (8), Україна - третя (6), Швейцарія - остання (3).
  • Щоб зберегти прописку в елітному дивізіоні, нашій команді потрібно уникнути поразки з рахунком 0:1, 1:2, а також з різницею у два і більше м'ячів.
Автор:
Максим Приходько
Джерело матеріала
loader
loader