Під Житомиром легковик зіштовхнувся з фурою – троє людей загинули
Під Житомиром легковик зіштовхнувся з фурою – троє людей загинули

Під Житомиром легковик зіштовхнувся з фурою – троє людей загинули

Троє людей загинули в автотрощі під Житомиром. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Житомирської області, передає "5 канал".

На об'їзній "Шкода" виїхала на зустрічну смугу та зіштовхнулася з фурою. Внаслідок удару двигун легковика розколовся на кілька частин, а його уламки відкинуло на десятки метрів. 

В автівці перебували троє людей – шансів вижити не мав жоден. Із понівеченої машини їхні тіла діставали за допомогою спеціального інструмента.

"Швидка пізніше за мене приїхала, я її не діждався, що ж там було чекати – передка у машини немає, що ж там чекати було чи допомагати, я й не підходив особливо, там вже зрозуміло було, що там нікого живих немає", – розповів очевидець ДТП Микола.

ДТП у Житомиріzt.npu.gov.ua

Попередньо відомо, що 18-річний водій "Шкоди" на слизькій дорозі не впорався з керуванням, тому виїхав на зустрічну смугу. Через ДТП на трасі утворився затор у кілька кілометрів, адже автомобілі рухаються лише однією смугою. 

"Серед версій, які на даний час перевіряються – можливий сон водія легковика або несприятливі погодні умови. Попередня правова кваліфікація події – частина 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України – порушення правил безпеки руху особами, які керують транспортними засобами", – повідомила речниця поліції Житомирської області Ольга Номерчук.

Нагадаємо, 13 листопада у Києві сталася ДТП – таксі в'їхало в зупинку громадського транспорту. Внаслідок аварії двоє людей загинуло, ще двоє отримали травми.

Джерело матеріала
loader
loader