Військові взяли під охорону Covid-лікарні
Військові взяли під охорону Covid-лікарні

Військові взяли під охорону Covid-лікарні

У Херсоні військовослужбовці Національної гвардії взяли під охорону дві лікарні, де лікують хворих на коронавірус.Так, під охороною знаходяться лікарня імені Карабелеша та лікарня імені Тропіних. Про це повідомляє прес-служба військової частини 3056, чиї військовослужбовці залучені до охорони медичних установ.

Як зазначається, військовослужбовців, які патрулюють територію лікарень, забезпечують засобами індивідуального захисту і дезінфікуючими речовинами.

"Гвардійці стежитимуть за дотриманням ізоляційно-обмежувальних заходів у режимі цілодобової охорони", - розповіли у військовій частині. Рішення про залучення військовослужбовців до охорони лікарень прийняла регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головна мета такого заходу - запобігання поширенню Covid-19.Близько 40% населення України до травня 2021 року можуть перехворіти на коронавірус. До цього часу буде 40 000 летальних випадків серед пацієнтів з коронавірусом, заявив імунолог Андрій Волянський.

Джерело матеріала
loader
loader