Бойовики відкрили вогонь у районі Авдіївки – поранено українського бійця
Бойовики відкрили вогонь у районі Авдіївки – поранено українського бійця

Бойовики відкрили вогонь у районі Авдіївки – поранено українського бійця

У четвер, 19 листопада, на Донбасі у районах відповідальності українських бригад зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Унаслідок пострілів бойовиків один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, у районі Авдіївки Донецької області російські найманці відкрили вогонь з автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї.

Воїна, який отримав поранення, оперативно доправили до медичного закладу, де йому надається належна медична допомога. Стан його здоров’я задовільний.

"Про факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ, у результаті якого був поранений український захисник, повідомлено представників ОБСЄ через Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні.

В штабі запевняють, що ситуація у районі проведення операції залишається під контролем військовослужбовців Об’єднаних сил.

"Підрозділи Об’єднаних сил продовжують сумлінно виконувати військовий обов’язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо,що упродовж минулої доби, 18 листопада, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ та її найманців. Постріли не становили загрози життю та здоров’ю українських бійців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Відео Бойовики під Горлівкою ночами облаштовують лінію оборони, а вдень запускають дрони

Бойовики під Горлівкою облаштовують лінію оборони. Причому намагаються робити це вночі, аби наші вояки не бачили нових вогневих точок. А вдень проросійські найманці піднімають дрони. І вони постійно висять над нашими позиціями. Більше про війну на Сході України

Бойовики під Горлівкою ночами облаштовують лінію оборони, а вдень запускають дрони
Автор:
Віра Хмельницька
Джерело матеріала
loader
loader