Бігав по вулиці з ножем: у Кривому Розі знешкодили неадекватного чоловіка
Бігав по вулиці з ножем: у Кривому Розі знешкодили неадекватного чоловіка

Бігав по вулиці з ножем: у Кривому Розі знешкодили неадекватного чоловіка

 У Кривому Розі неадекватний чоловік з ножем у руці бігав поблизу супермаркету. Очевидці викликали патрульних, а ті скрутили чоловіка і надягли на нього кайданки.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу.

Сьогодні, 20 листопада, до поліції звернулася містянка і повідомила, що на вулиці Едуарда Фукса перебуває чоловік з ножем і поводиться неадекватно.

Патрульні негайно прибули на місце та виявили правопорушника, на якого вказали громадяни.

"Поява поліцейських чоловіка збентежила. Він почав нервувати та спробував уникнути бесіди з інспекторами. Інспектори вимагали, аби чоловік зупинився та поклав ніж на землю, однак, правопорушник ніяк не реагував та різко побіг у напрямку школи", - розповіли у поліції.

чоловік-неадекват з ножем кривий ріг

Патрульні зупинили правопорушника та затримали його. До чоловіка застосували спецзасіб кайданки, аби він не завдав шкоди собі та оточуючим.

Криворіжця передали поліцейським Покровського відділення поліції.

Нагадаємо, що 7 листопада у Кривому Розі сталася жахлива подія. Неадекватний чоловік з ножем убив двох людей та поранив вісьмох. Різника затримала поліція.

Відео Криворізький різник заявив, що скоїти напад на людей йому наказали голоси

Довічне ув'язнення загрожує чоловіку, який вихідними в Кривому Розі кидався з ножем на перехожих. Сьогодні підозрюваному суд визначатиме запобіжний захід. До того, як чоловіка затримали патрульні, він встиг поранити десятьох людей, зокрема, восьмирічного хлопчика. Двоє чоловіків - 30 та 60 років - загинули на місці. З ножовими пораненнями різного ступеня тяжкості в лікарні опинилися восьмеро осіб, утім, нині під наглядом медиків лишилися 4, решті надали допомогу й відпустили додому. Життю потерпілих, запевняють медики, загрози немає.  

Криворізький різник заявив, що скоїти напад на людей йому наказали голоси

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader