Небезпечне голосування: у Дніпрі біля виборчих дільниць влаштували стрілянину
Небезпечне голосування: у Дніпрі біля виборчих дільниць влаштували стрілянину

Небезпечне голосування: у Дніпрі біля виборчих дільниць влаштували стрілянину

22 листопада у Дніпрі, де відбувся другий тур місцевих виборів, поблизу двох виборчих дільниць на вулиці Передовій невідомі влаштували стрілянину. 

Про це повідомляє "Дніпро.Оперативний".

Зазначається, що пострілам передував конфлікт між невідомими молодиками та водіями двох автомобілів, яким вони порізали шини.

"Невідомі почали тікати. Їх кинулися наздоганяти жінки, які були в іншому авто. Невідомі, добігши, ймовірно, до свого авто, дістали зброю, вистрілили два рази в повітря і поїхали в бік Донецького шосе", - йдеться у повідомленні.

Навздогін за порушниками вирушив дніпрянин, який спостерігав за інциденту. "На своєму авто погнався за невідомими, але недалеко від Обухівки втратив їх з поля зору", - додали у виданні. 

Автомобіль порушників під час "плану-перехоплення" зупинили поліцейські. "У салоні автомобіля був лише водій. Після огляду транспортного засобу було знайдено близько 15 листів з адресами виборчих дільниць. Водій не зміг пояснити, звідки у нього ці документи", - розповіли журналісти. 

Свідки інциденту впізнали водія на світлинах правоохоронці. Нині його допитують слідчі.

Нагадаємо, що 22 листопада другий тур місцевих виборів відбувся в 11 великих містах України -  Бердянську, Дніпрі, Дрогобичі, Львові, Миколаєві, Нікополі, Полтаві, Рівному, Слов'янську, Ужгороді, Черкасах. Вже з'явилися перші екзит-поли результатів голосування за мерів, які можна переглянути за посиланням.

Відео Вибори - фінальний раунд: як обирали собі нових мерів ще 11 міст України

Своїх очільників - з другої спроби - сьогодні обирали ще 11 міст країни. Де від боротьби за крісло мера кандидата не зупинив навіть COVID-19, де все-таки повертаються до влади любителі Росії, і чому експерти побачили в цих виборах руку політтехнологів з Рязані і Тюмені - дивіться у сюжеті.  

Вибори - фінальний раунд: як обирали собі нових мерів ще 11 міст України
ТСН. Тиждень
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Оксана Сопрович
Джерело матеріала
loader
loader