13 років переховувався під іншим ім'ям: у Миколаєві затримали організатора вбивства бізнесмена
13 років переховувався під іншим ім'ям: у Миколаєві затримали організатора вбивства бізнесмена

13 років переховувався під іншим ім'ям: у Миколаєві затримали організатора вбивства бізнесмена

У Миколаєві затримали фігуранта замовного вбивства,  який був в бігах 13 років. Він був підозрюваним в організації розстрілу бізнесмена. 

Про це йдеться у випуску ТСН на 12:00.

Тоді, у 2007 році, після вбивства вдалось одразу затримати замовника та  виконавця. Організатор злочину також був встановлений, але йому вдалось втекти. Він змінив своє їмя і довгий час переховувався в Росії.

До України повернувся в 2013 році і згодом пішов воювати на Схід. Із підробними документами останні роки 48-річний чоловік мешкав у Дніпрі. Там його і затримали. 

Наразі йому інкримінують кілька статей,  за якими він може сісти за грати довічно. "Я навіть не знав, що перебував у розшуку", - сказав затриманий. Свідчити проти себе він відмовився.

Відео Миколаївські правоохоронці затримали фігуранта замовного вбивства, який переховувався 13 років

Фігуранта замовного вбивства, який був в бігах 13 років, затримали миколаївські правоохоронці. Чоловік потрапив у розшук ще у 2007 році, як підозрюваний в організації розстрілу бізнесмена. Тоді, після вбивства, замовника та виконавця затримали одразу. Встановили і того, хто організував злочин. Утім чоловік зник. Він змінив своє їм`я і довгий час переховувався в Росії. В Україну повернувся у 2013-му, згодом пішов воювати на Схід. Із підробними документами останні роки мешкав у Дніпрі, там його і затримали.

Миколаївські правоохоронці затримали фігуранта замовного вбивства, який переховувався 13 років
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Нагадаємо, у Кіровоградській області розшукали підозрюваного у вбивстві 22-річної дівчини. Його зафіксувала камера відеоспостереження. Завдяки оприлюдненню цього відео чоловіка упізнали. Ним виявився 23-річний хлопець, який нещодавно переїхав до міста.

Джерело матеріала
loader
loader