Від кулі снайпера загинув військовий: протягом доби бойовики чотири рази порушили перемир'я
Від кулі снайпера загинув військовий: протягом доби бойовики чотири рази порушили перемир'я

Від кулі снайпера загинув військовий: протягом доби бойовики чотири рази порушили перемир'я

Протягом минулої доби, 24 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці чотири рази порушили досягнуті домовленості.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 25 листопада. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" порушення режиму припинення вогню зафіксовані поблизу населених пунктів Шуми та Південне. Тут бойовики застосовували стрілецьку зброю та підствольний гранатомет.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти застосовували стрілецьку зброю. Крім того, у передмісті Авдіївки прицільний вогонь вів ворожий снайпер. Унаслідок його пострілу вогнепальне поранення отримав військовослужбовець Об’єднаних сил. Його шпиталізували, але медики врятувати бійця не змогли. 

"Про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - повідомили у штабі. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку цієї доби, 25 листопада, по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Як повідомлялося,69 українських військових, зниклихна Донбасі від початку бойових дій на сході України, досі залишаються нерозшуканими. Їхня доля невідома. Такі дані, станом на 17 листопада, повідомили у Кадровому центрі Збройних сил України Міністерства оборони.

Відео У лікарні помер український військовий, якого підстрелив снайпер бойовиків

Фейкове перемир'я. На фронті чотири обстріли влаштували кремлівські окупанти впродовж минулої доби. Сьогодні стріляли ще двічі. Вибухи ворожих мін лунали неподалік Красногорівки. У районі Водяного чужинці двічі провокували наших захисників пострілами з підствольного гранатомета та стрілецької зброї. У районі Шумів лунали розриви гранат та стрілецькі черги. У передмісті Авдіївки активізувалися ворожі снайпери. Опівдні, саме після такого пострілу, тяжкого поранення зазнав військовий 72 окремої механізованої бригади. Воїна терміново переправили до шпиталю. Але надвечір штаб ООС повідомив: поранення виявилося дуже тяжким. Урятувати воїна медики не змогли.    

У лікарні помер український військовий, якого підстрелив снайпер бойовиків
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Джерело матеріала
loader
loader