Партнера прибрати, майно продати: подробиці затримання підприємця, який планував замовне вбивство
Партнера прибрати, майно продати: подробиці затримання підприємця, який планував замовне вбивство

Партнера прибрати, майно продати: подробиці затримання підприємця, який планував замовне вбивство

У Житомирі затримали чоловіка, який планував замовне вбивство свого партнера по бізнесу. Підприємець хотів вирішити свої фінансові проблеми, прибравши бізнес-партнера.

Про подробиці справи розповів виданню "Рупор Житомира" начальник Головного управління Національної поліції в області Юрій Олійник.

 За його словами, правоохоронці дізналися про планування вбивства ще на початковому етапі.

Було встановлено, що 41-річний місцевий підприємець мав тривалий конфлікт зі своїм бізнес-партнером. На початку жовтня  він задумав вирішити власні фінансові проблеми, усунувши партнера фізично.

"Надалі чоловік мав намір продати спільне підприємство, орієнтоване на надання послуг у сфері відпочинку, та одноосібно розпорядитись отриманими за нього коштами", — розповів Юрій Олійник.

Усунути партнера чоловік планував за допомогою кілера, показавши це як самогубство.

Підозрюваний підшукав виконавця і готовий був сплатити за роботу 15 тисяч доларів. Він передав кілеру інформацію про чоловіка, його контакти, місця перебування, розпорядок життя тощо.
24 листопада після передання підозрюваним частини завдатку виконавцеві поліцейські затримали чоловіка. Супротиву він не чинив, оскільки такий розвиток подій для нього був неочікуваним.

Нагадаємо, що у Києві заарештовано іноземця, який перебував у міжнародному розшуку за організацію замовного вбивства.

Відео У Житомирі правоохоронці попередили замовне вбивство бізнес-партнера

Винайняв кілера, аби вбити бізнес-партнера. У Житомирі правоохоронці попередили замовне вбивство. За даними слідства, виконати вбивство 41-річний підприємець попросив знайомого. Вбивство мало бути замасковане під самогубство чи нещасний випадок. Життя партнера замовник оцінив у 15 тисяч доларів, кажуть правоохоронці. Саме під час передачі грошей поліція і затримала його. Мотивом злочину називають спробу усунути партнера від управління спільним бізнесом.

У Житомирі правоохоронці попередили замовне вбивство бізнес-партнера
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Джерело матеріала
loader
loader