Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 30 листопада, збройні формування Російської Федерації чотири рази порушили досягнуті під час засідання ТКГ домовленості.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 1 грудня.

Окупанти застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю поблизу населених пунктів Водяне та Новотошківське. У районі Гнутового бойовики задіяли станковий протитанковий гранатомет.

По обіді на Приазов’ї, поблизу населеного пункту Водяне, зафіксовано проліт ворожого БПЛА типу "Квадро" із перетином лінії розмежування. Зосередженим вогнем зі стрілецької зброї українські воїни збили безпілотний літальний апарат противника.

"Бойових втрат і поранень унаслідок провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників не було", - йдеться у повідомленні штабу. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку цієї доби доби, 1 грудня, уздовж лінії розмежування пострілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено, на усіх ділянках відповідальності підрозділів Об’єднаних сил спостерігається тиша.

Як повідомлялося,69 українських військових, зниклихна Донбасі від початку бойових дій на сході України, досі залишаються нерозшуканими. Їхня доля невідома. Такі дані, станом на 17 листопада, повідомили у Кадровому центрі Збройних сил України Міністерства оборони.

Відео У лікарні помер український військовий, якого підстрелив снайпер бойовиків

Фейкове перемир'я. На фронті чотири обстріли влаштували кремлівські окупанти впродовж минулої доби. Сьогодні стріляли ще двічі. Вибухи ворожих мін лунали неподалік Красногорівки. У районі Водяного чужинці двічі провокували наших захисників пострілами з підствольного гранатомета та стрілецької зброї. У районі Шумів лунали розриви гранат та стрілецькі черги. У передмісті Авдіївки активізувалися ворожі снайпери. Опівдні, саме після такого пострілу, тяжкого поранення зазнав військовий 72 окремої механізованої бригади. Воїна терміново переправили до шпиталю. Але надвечір штаб ООС повідомив: поранення виявилося дуже тяжким. Урятувати воїна медики не змогли.    

У лікарні помер український військовий, якого підстрелив снайпер бойовиків
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Джерело матеріала
loader
loader