На Донбасі снайпер бойовиків поранив українського військового
На Донбасі снайпер бойовиків поранив українського військового

На Донбасі снайпер бойовиків поранив українського військового

На Донбасі поблизу Луганського снайпер бойовиків відкрив вогонь по українським позиціям, поранивши військового ООС. Постраждалий боєць у медичному шпиталі.

Про це повідомляє українська делегація в Тристоронній контактній групі.

Зазначається, що обстріл окупантів відбувся вранці 4 грудня, близько 11 години. Стан здоров'я українського військовослужбовця стабільний.

"Сьогодні, о 10:46 у районі н.п. Луганське (Світлодарськ) внаслідок вогню снайпера отримав поранення один український військовослужбовець", - сказано в повідомленні ТКГ.

У зв'язку з інцидентом, українська сторона вже надіслала письмове повідомлення про обстріл до СММ ОБСЄ. Наразі українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань працює над встановленням всіх обставин події.

Нагадаємо, у ніч проти п'ятниці, 4 грудня, поблизу Водяного зафіксували "грубе порушення противником режиму припинення вогню, а саме: використання артилерії 122 мм (13 снарядів) та міномета 120 мм (6 мін)". Через це українська делегація у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході заявила про підготовку письмової ноти до спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Відео Упродовж року сапери знищили понад 32 тисячі вибухонебезпечних предметів у зоні ООС

Розмінування Донбасу. Понад 32 тисячі вибухонебезпечних предметів знищили сапери у зоні проведення Операції Об`єднаних сил упродовж року. Це - винятково у Донецькій області й лише те, що відшукали фахівці Центру протимінної діяльності. Водночас, нині розміновують Донбас ще військові сапери та рятувальники ДСНС. Тож загальна кількість ліквідованих боєприпасів, щонайменше, втричі більша. Роботи з розмінування не припиняються ні на день. Але в землі на Донбасі ще залишаються десятки тисяч потенційно-смертоносних пасток. Більше про війну на Сході України

Упродовж року сапери знищили понад 32 тисячі вибухонебезпечних предметів у зоні ООС
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader