В Одеській області чоловік нацькував на поліцейських собаку і побив їх
В Одеській області чоловік нацькував на поліцейських собаку і побив їх

В Одеській області чоловік нацькував на поліцейських собаку і побив їх

В Одеській області стався напад на копів, які прибули на виклик про домашнє насильство. Чоловік нацькував вівчарку на одного правоохоронця, а на іншого накинувся сам.

Про це повідомили в ГУНП Одеській області.

Інцидент трапився в Овідіопольському районі. Коли правопорушник побачив поліцейських, він почав тікати. Його наздогнали біля місця мешкання. Щойно чоловік побачив, що слідом за ним приїхали правоохоронці, він нацькував на одного вівчарку, а до другого кинувся у бійку.

"32-річному поліцейському були спричинені тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, струсу мозку, перелому лицьової кістки, перелому носа та  закритого перелому фаланги лівої кісті", - написали у пресслужбі.

Щоб відбитися від собаки та допомогти вгамувати чоловіка, 25-річному напарнику довелося застрелити собаку з табельної зброї.

Наразі 30-річному правопорушнику оголошено підозру за ч. 2 ст. 345 (насильство щодо працівника правоохороних органів) Кримінального кодексу України. Правова оцінка діям підозрюваного відносно колишнього родича, якого він побив прямо у того вдома, буде дана окремо.

За фактом використання копом вогнепальної зброї ініціювали проведення службового розслідування. Правова оцінка його діям буде дана після його завершення.

Нагадаємо, в Запорізької області місцевий мешканець нацькував дворового собаку на правоохоронця, який прибув на виклик про конфлікт. Собака вкусив копа за ногу.

 

Джерело матеріала
loader
loader