У Нью-Йорку автомобіль протаранив натовп активістів Black Lives Matter: відео
У Нью-Йорку автомобіль протаранив натовп активістів Black Lives Matter: відео

У Нью-Йорку автомобіль протаранив натовп активістів Black Lives Matter: відео

У п'ятницю, 11 грудня, у Нью-Йорку автомобіль в'їхав в учасників руху Black Lives Matter. Внаслідок аварії постраждали шестеро людей. 

Про це із посиланням на департамент поліції Нью-Йорка повідомляє The Associated Press.

Дорожньо-транспортна пригода відбулася на перехресті 39-ї вулиці та 3-ї авеню у центрі Мангеттена близько 16:00 за місцевим часом.

За попередньо інформацією, жінка не впоралася із кермуванням автомобіля та на швидкості збила мітингувальників, шістьох із яких госпіталізувала "швидка". За даними правоохоронців, загрози їхньому життя немає.

Водійка з місця ДТП не тікала. Полісмени взяли її під варту та допитали. Зазначимо, що мітингувальники мали намір підтримати в'язнів із виправного закладу в окрузі Берген, штат Нью-Джерсі, які оголосили чотиритижневе голодування на знак протесту проти жорстокого з ними поводження.

Just in: surveillance video shows a vehicle speeding through a group of protestors in Murray Hill, leaving 7 of them injured. Driver and passenger being questioned, although sources say this incident does not appear to be intentional. @ABC7NY @jimdolan7 @AaronKatersky pic.twitter.com/ulRlef1lPr

— Morena Basteiro (@morenabasteiro) December 11, 2020

Warning Graphic: Footage Of The Vehicle Striking The Crowd Earlier In #NewYork #NYC pic.twitter.com/rlIeHPPuOB

— V̸̢̙̙͒̈̑̀͛̍͝engeance (@TheVengeance17) December 11, 2020

Раніше у США на дорозі після масштабної аварії вщент згоріли 29 авто.

Автор:
Оксана Сопрович
Джерело матеріала
loader
loader