Ворог дев'ять разів відкривав вогонь по українських позиціях
Ворог дев'ять разів відкривав вогонь по українських позиціях

Ворог дев'ять разів відкривав вогонь по українських позиціях

Дев'ять разів обстріляли бойовики українських оборонців минулої доби на Сході. Про це повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

Ворог задіяв міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Втрат і поранень серед українських військових немає. Від початку понеділка станом на сьому годину ранку на лінії фронту тиша.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" ворог тричі відкривав неприцільний вогонь по українських позиціях поблизу населеного пункту Південне. Вранці окупанти застосували міномети 82-го калібру, а у вечірній час – гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. На цьому ж напрямку, але вже біля Катеринівки, противник провокував наших воїнів зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік населеного пункту Водяне, що біля Донецька, було відмічено ворожу вогневу активність з автоматичних станкових гранатометів", – повідомили у прес-центрі ООС.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі були зафіксовані чергові порушення з боку проросійських бандформувань, а саме – розміщення великокаліберного озброєння поблизу лінії відведення військ. За даними СММ ОБСЄ, біля населеного пункту Біле помічено озброєння, розміщене за лініями відведення, а саме – дві самохідні артилерійські установки (2С1 "Гвоздика", 122 мм) та дві гаубиці (Д-30, 122 мм).

Джерело матеріала
loader
loader