Путін заявив, що Росія буде ще більше підтримувати окуповані території Донбасу
Путін заявив, що Росія буде ще більше підтримувати окуповані території Донбасу

Путін заявив, що Росія буде ще більше підтримувати окуповані території Донбасу

Президент РФ Володимир Путін заявив про намір Росії й надалі нарощувати підтримку тимчасово окупованим територіям Донбасу.

Про це він повідомив під час щорічної пресконференції, інформує ТАСС.

За глави Кремля, йдеться нібито про підтримку виробництва, інфраструктури та соціальних питань.

"Ми, Росія, як підтримувала Донбас, так і будемо підтримувати. Ми навіть будемо нарощувати нашу підтримку Донбасу. Це стосується і підтримки виробництва, і вирішення соціальних питань, і інфраструктурного характеру питань, тощо", – заявив Путін.

Крім того, російський президент висловився, що розвиток відносин РФ з Україною та врегулювання ситуації на Донбасі залежать буцімто "від української влади, а не від нього". Путін також звинуватив українську сторону, яка, за його словами, "постійно заявляє, що не збирається виконувати мінські угоди" і хоче переглянути їхній текст.

Разом із тим, очільник Кремля заявив, що на Донбасі все ж дотримується домовленість про припинення вогню, що, як він каже, є великим досягненням, відбувся обмін утримуваними особами, "але нічого не розблоковано з точки зору економіки і соціальної сфери, нічого не зроблено по суті політичного регулювання".

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Джерело матеріала
loader
loader